La volta ciclista passarà per Berga

CICLISTA-TOU
La volta ciclista porta al limit els competidors.

La volta ciclista a Catalunya passarà aquest divendres per Berga. Serà en el transcurs de la 5a etapa, que va des de Llanars fins a Camprodon, quan les grans estrelles del ciclisme passaran per la ciutat.

El regidor d’esports, Ivan Sanchez,  valora molt positivament el pas de la volta ciclista per Berga, i afirma que “tindrà un impacte econòmic molt positiu per a la ciutat. Tothom sap que en el mon del ciclisme el dopatge està a l’ordre del dia, fet per el qual, els camells de tota la comarca ja es freguen les mans… Sense cap mena de dubte això ajudarà a reflotar l’economia submergida. I un cop reflotada, deixarà de ser economia submergida i per tant tots els diners que generin la venta d’EPO, cocaïna i altres substancies dopants,  hauran entrat a la comarca de forma legal… Es fantàstic.”

Els mossos d’esquadra ja han anunciat que durant tot el divendres “farem la vista grossa amb el tema de les drogues. Els arguments del senyor regidor ens semblen molt vàlids. Tot sigui per ajudar a aixecar la comarca.”

Aquestes declaracions han aixecat molta expectació, i l’associació d’amics de la droga del Berguedà, ja ha anunciat a través del seu president Guillem Morat, que organitzarà una “endrogada popular a la plaça de St. Pere divendres a la tarda, per a celebrar el pas de la volta ciclista. Serà una gran festa, i el prego anirà a càrrec de Pocholo Martínez Bordiu. L’Únic requisit es venir amb bicicleta. Per tornar, que no pateixin que tornaran amb un bon globus”

2 thoughts on “La volta ciclista passarà per Berga

  • 25/03/2014 at 18:57
    Permalink

    Hola…no se si accepteu idees per als vostres titulars o article complerts.
    Si és així,us en puc enviar algún?
    Gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *