L’Agencia Catalana de Consum: prou d’articles estúpids amb la marca “PATUM”

Alguns dels productes que ens han venut a preu d’or per portar el logo de La Patum.

L’Agencia Catalana de Consum ha fet una crida als berguedans, en què demanen si us plau que deixem de vendre coses estúpides posant-los la marca “Patum”.

Audal Mata, delegat de l’ ACC al Berguedà ho ha explicat així a Berguedà Online: _Això ja passa de taca d’oli. El bolígraf de la Patum, els calçotets de la Patum, el caganer del pessebre de la Patum… Deixem de vendre coses que no tenen res a veure amb una festa tan nostrada, si us plau. Ja n’hi ha prou d’arrossegar-nos pel fang d’aquesta manera. Fa vergonya. O ho aturem ara, o qualsevol dia ens trobarem amb algun subnormal sense creativitat obrint l’escape room de la Patum, el prostíbul de la Patum o la piscina d’àcid clorhídric de la Patum…

Des de l’ACA creuen que l’única manera d’aturar aquesta espiral de barbàrie, està a les mans dels consumidors: _De capsigranys que els vulguin treure els quartos venent-los qualsevol parida, n’hi haurà sempre. La solució està a les seves mans. Deixin de comprar porqueries “perquè són de la Patum”. Siguin una mica crítics, collons, que els colen unes merdes posant-hi l’etiqueta de la festa que n’hi ha per a llogar-hi cadires. Una merda amb el logo de la Patum, no deixa de ser una merda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *