L’agressor homòfob de Berga declara a comissaria: Unga! Unga!

Aquest és el retrat robot del presumpte agressor que ha fet el nostre artista partint de la narració dels fets.

Els Mossos d’Esquadra han detingut el presumpte autor de l’agressió homòfoba que ha tingut lloc aquest cap de setmana a Berga. Segons fonts solvents consultades per Berguedà Online, l’agressor va declarar ahir a la tarda, però no se li va poder treure gran cosa.

Durant l’hora i mitja que va durar la sessió, el detingut es va dedicar a respondre unga! unga!” a totes les preguntes que li realitzaven els mossos. A més, en dues ocasions va intentar agredir els agents llançant-los els seus excrements de forma molt violenta. Els mossos van aconseguir calmar-lo durant una estona amb unes bananes, però després de menjar-se-les, el presumpte agressor es va tombar de costat i es va posar a dormir.

Tot i no haver pogut treu-re res en clar de la seva declaració, els mossos creuen que no va actuar sol: _Aquests energúmens solen actuar en manada. Ara mateix no sabem qui són ni on trobar-los, però gràcies a la declaració del detingut, hem reduït molt la zona de recerca. Hem descartat les biblioteques, els teatres i qualsevol altre lloc relacionat amb la cultura…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *