L’ajuntament de Berga celebrarà plens nudistes

NUDISTES
Es mes dificil mentir despullat.

Berga va viure ahir al vespre un ple municipal molt intens, de gairebé tres hores i mitja de durada. Tot i que és van debatre molts temes, la polèmica sobre l’IBI i l’escàndol d’Inberga Tur SL, van ser els punts calents del ple.

ERC ha estat amb diferència el grup més bel·ligerant. La regidora d’ERC Erminia Altarriba, ha manifestat el desacord del seu grup amb la manera en què l’equip de govern ha portat l’afer Inberga Tur i els ha acusat de manca de transparència. En aquest moment l’alcaldessa Montse Venturós s’ha enfurismat amb la regidora i li ha replicat explicant totes les mesures que havien dut a terme per a informar a tothom i ser transparents. L’alcaldessa s’ha anat encenent mentre parlava i finalment s’ha enfilat sobre la taula i s’ha arrencat la roba fins a quedar completament nua i cridant: “I ARA?? JA TENEN PROU Transparència ARA?”

El primer tinent d’alcalde Oriol Camps, ha tapat l’alcaldessa amb la seva jaqueta i l’ha ajudat a baixar de la taula. Amb l’alcaldessa més calmada, el regidor d’ICV Joan Torres ha pres la paraula i ha aplaudit l’actitud de Venturós: “L’aplaudeixo senyora alcaldessa. Això sí que és un exercici de transparència. En aquest sentit m’agradaria proposar que un de cada 3 plens el celebrem en pilota picada. D’aquesta manera mostrarem a la ciutadania que nosaltres, els seus representants a l’ajuntament, no tenim res a amagar. Total, jo a vostès ja me’ls imagino sempre despullats per a no posar-me nerviós.”

Des de CiU han recriminat a l’alcaldessa que hagi perdut els nervis, tot i que han reconegut que està de prou bon veure. La proposta de Torres s’ha aprovat per unanimitat i s’aplicarà de forma immediata a partir del pròxim ple.  Per acabar, el regidor de promoció econòmica Francesc Ribera ha assegurat que troba la proposta molt encertada “perquè si l’ajuntament està amb el cul a l’aire, el més lògic és que nosaltres també.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *