L’ajuntament de Berga penjarà un retrat d’Elvis en lloc d’un de Felip VI

 

ELVIS-KING-ESCUT
Aquesta es la imatge del Rei que lluirà la sala de plens de l’Ajuntament de Berga.

Dies després de que Joan Carles I anuncies la seva decisió d’abdicar, els ajuntaments de tot l’Estat van rebre un correu electrònic, en que es demanava que omplissin un formulari per a sol·licitar fotos del nou rei Felip VI. Es donava l’opció als ajuntaments de triar les mides de les fotos del nou rei, així com de triar si el volien sol i vestit de civil, vestit de militar, o acompanyat de la princesa Leticia.

Però des de l’ajuntament de Berga, l’alcalde Juli Gendrau ha explicat que “no en volem cap de foto de Felip VI. No la necessitem. L’article 85.2 del Reial Decret 2568/1986 especifica que hem de col·locar una imatge del rei en un lloc preferent del saló de sessions. Però després de llegir-ho amb atenció ens hem adonat que no especifica de quin rei, i ja se sap: feta la llei, feta la trampa… Així que nosaltres penjarem una fotografia d’Elvis Presley, el rei del rock, que a més es veí de Peguera. Si hem de tenir la foto d’un rei, almenys que sigui la d’un que tributi a la comarca!”

La proposta s’ha aprovat amb els vots a favor de CiU, ERC, la CUP i la abstenció dels regidors no adscrits del grup IMPULS que han assegurat que “tot i que preferim el Pop-folk modernet del tipus Manel o els Amics de les arts, no hi votarem en contra”. L’únic vot negatiu ha estat el del regidor del Partit Popular, Joan Antoni Lopez Noguera que ha dit que “només acceptaria canviar el retrat del rei per un del president Aznar en l’època en que el seu bigoti lluïa tot el seu esplendor”

Gendrau ha explicat que “en la proposta es van donar 3 opcions de retrats diferents: A part del retrat de l’Elvis, es podia votar també per un retrat del Rei dels anuncis de Burguer King i per un retrat de Ramoncin, el Rei del pollo frito. Però aquest últim el vam descartar de seguida, perquè tots vam coincidir que per a tenir una foto d’aquell imbecil penjada a la sala de plens, val més posar la de Felip VI i no fer tanta cagarel·la…”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *