L’ajuntament de Berga prepara un reality show

MARRON
Veurem Paquirrin al Tossalet?

Les negociacions entre la Federació Catalana de Natació, que actualment té la concessió de la piscina coberta municipal de Berga El Tossalet, i l’empresari propietari de Berga Resort s’han trencat.

Des del consistori han confirmat que es procedirà a la liquidació de la concessió i es convocarà u nou concurs públic. El concurs, consistirà en un reality show a l’estil Gran Hermano i portarà per títol “Quin Marron”. Els participants viuran durant 6 mesos a les instal·lacions esportives i durant les 24 hores del dia es podrà veure a través d’Internet com intenten sanejar els comptes del Tossalet. Segons han explicat a aquest mitjà fonts properes al consistori: “que la Federació pregoni als quatre vents que les instal·lacions són deficitàries des de l’any 2005 no ens ajuda gaire a vendre la moto. A aquestes alçades, tothom sap que el tossalet es una puta ruïna. Es com una patata calenta amb piscina climatitzada.”

Es per això que l’ajuntament de Berga ha decidit agafar el toro per les banyes i jugar la carta del reality show: “Si alguna cosa hem aprés mirant tele 5, es que la misèria humana i el morbo generen grans audiències”. Des del consistori esperen que el reality show faci pujar la popularitat del centre esportiu, augmentant d’aquesta manera el número d’abonats; i per a aconseguir-ho aposten fort per aquest format: “ja hem arribat a un acord amb la productora de Gran Hermano Vip, per a que ens vagin enviant els participants expulsats del concurs. Segons l’estudi de mercat que hem realitzat, si aconseguim ensenyar a nedar a en Paquirrín, el Tossalet ho petarà molt fort.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *