L’Ajuntament nomena Ermínia Altarriba cap de colla dels plens.

ERMINIA-PLENS
Ermínia Altarriba, nou cap de colla de la comparsa dels plens.

El grup municipal d’ERC a Berga va exigir ahir a l’equip de govern de l’Ajuntament de Berga que “fotés un cop de puny sobre la taula” en el tema de la comparsa dels Plens, recuperant-ne el control i “fent-los passar per l’aro d’una punyetera vegada”.

La resposta del consistori no s’ha fet esperar. L’alcaldessa Venturós ha suspès l’autonomia de la plaça de la Ribera i ha nomenat Ermínia Altarriba com a nou cap de colla dels plens. Venturós li ha donat plens poders per a fer el que li surti de la figa. Podrà expulsar els membres de la comparsa que vulgui, com vulgui i quan vulgui. Igual que l’anterior cap de colla, però amb el vistiplau de l’ajuntament.

Es tracta d’un intent desesperat d’arreglar el ridícul espantós que l’ajuntament està fent en la gestió d’aquest desastre. Així ho ha explicat la regidora de Patum, Mònica Garcia, a Berguedà Online: _Potser sí que és veritat que se’ns estaven pixant una mica a la boca aquests dels plens. Però tampoc calia fotre un comunicat com el que ha fet ERC. En fa quedar com uns baliga-balagues! Per això hi hem enviat l’Ermínia. No són tan llestos? Que ho arreglin ells, doncs!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *