L’ajuntament suspén l’entrada gratuïta a la piscina de Berga

 

GRATIS
L’accés gratuït a la piscina queda temporalment revocat.

Des de les 4 de la tarda d’ahir l’accés a la piscina municipal de Berga és gratuït, com a mesura excepcional, amb motiu de l’onada de calor que afecta la nostra comarca.

La iniciativa, que va ser molt aplaudida per la ciutadania, ha durat poc. A les 11 del matí, l’ajuntament l’ha derogat en un comunicat que ha emès a través de la seva pàgina web on convidava a tothom a “buscar-se la vida” per a refrescar-se. En el comunicat s’anima als ciutadans que vulguin banyar-se de manera gratuïta a fer-ho al pantà de La Baells o a Pedret, ja que segons expliquen: “la piscina no es tornarà a obrir al públic de manera gratuïta fins que aparegui el marrà que s’ha fet caca a les dutxes i ho netegi.”

Pel que sembla, l’aparició d’un cagarro força gros a les dutxes ahir a última hora, ha obligat a l’equip de govern a posar-se dur. La regidora d’esports, Mònica Garcia, ha explicat a Berguedà Online que “fer caca a la dutxa no està gens bé. I encobrir als que fan caca a la dutxa també és una cosa molt lletja. Des de l’ajuntament, ens comprometem a no castigar l’autor del cagarro si apareix i el neteja. Com abans aparegui el “cagador misteriós” abans tornarem a tenir tots piscina gratis.”

Des de l’oposició han criticat molt durament aquesta decisió. Antoni Biarnés, de CiU, ha manifestat el seu desacord d’aquesta manera: “Jopelines! Això no és just! Jo no he fet mai caca ni pipi i ara també em quedo sense piscina gratis.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *