L’ajuntament vol omplir les piscines amb aigua del pantà

AIGUA
Aquest any la piscina municipal s’omplirà a galledes.

L’ajuntament de Berga encara arrossega un deute milionari i el govern de la CUP, amb l’alcaldessa Montse Venturós al capdavant, afronta com pot la responsabilitat d’eixugar-lo.

És per això que han començat a prendre mesures dràstiques. L’alcaldessa Venturós ha explicat a Berguedà Online que “Des de la CUP apostem per la sostenibilitat. Hem arribat a un acord amb els ajuntaments de Cercs i Vilada per a omplir les piscines municipals amb aigua del pantà de La Baells. D’aquesta manera aprofitem l’excedent d’aigua que genera el Núvol Berga i ens estalviarem uns calerons”

La mesura ha estat àmpliament aplaudida per la ciutadania. A qui no li ha fet ni puta gràcia, és als dos operaris de la brigada municipal encarregats de fer arribar l’aigua fins a la piscina: “Ja fa quinze dies que fem viatges amb quatre galledes. Vam demanar que ens compressin un camió cisterna, però ens han dit que fins que no s’eixugui el deute, res de res…”

Està previst que la piscina s’obri a per Sant Joan. El que no està tan clar és que el famós Núvol Berga ens deixi gaudir-la.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *