L’alcaldessa d’Avià s’estimba amb la bicicleta elèctrica de l’ajuntament.

BICI-ELECTRICA
No tenim imatges de la caiguda, però aquesta foto també és força graciosa.

L’Ajuntament d’Avià ha rebut aquest dijous la bicicleta elèctrica que van sol·licitar a la Diputació de Barcelona.

El regidor d’Obres i Serveis, Ramon Gangolells, ha explicat que l’aparell ha causat furor al consistori, on han discutit durant mig matí qui farà servir la bicicleta. Ho ha explicat amb aquestes paraules a Berguedà Online: “L’equip de govern el formem 8 persones i només tenim una bicicleta. Facin números vostès mateixos. Aquests de la Diputació s’estiren menys que el porter d’un futbolí…”
Finalment, s’ha acordat per majoria simple que l’estrenés l’Alcaldessa Patrocini Canal. S’ha estimbat contra les taules del bar que hi ha al costat de l’ajuntament després de rebre una descàrrega elèctrica a les natges que li ha fet perdre l’equilibri. Afortunadament ningú ha pres mal, però l’incident ha posat de manifest que aquests aparells poden ser perillosos.

El regidor Gangolells li ha tret importància a la caiguda i ha explicat que tot i que el risc d’enrampar-se el cul és real, només resulta perillós durant els 100 primers quilòmetres: “A partir d’aquí s’acaba la bateria i toca pedalar. Llavors corres el risc que se t’enrampin les cames, però això ja són figues d’un altre paner.”
Un cop consumida la bateria, es pot tornar a carregar endollant l’aparell a la xarxa elèctrica durant un parell d’hores, però el regidor ja ha avançat que no contemplen aquesta possibilitat: “El consistori no pot assumir més despeses. L’únic motiu pel qual tenim la bicicleta és que era gratis. Quan s’acabi la bateria, a pedalar i si no, cap a l’armari dels trastos.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *