L’Àliga de la Patum vol copiar el “new look” de Dani Alves

ALVES-CACA
Dani Alves a la perruqueria.

L’Àliga de La Patum s’ha begut l’enteniment. Aquesta és l’opinió dels membres de la seva comparsa, que han vist amb estupor com l’àliga s’ha negat a tornar-se a posar la corona al cap, després de què aquesta fos restaurada pel joier Berguedà Ramon Rovira.

Segons ha explicat la mateixa Àliga a Berguedà Online “El senyor Rovira ha fet molt bona feina amb la corona. No vull pas que es pensi que és per culpa seva. Però després de veure Dani Alves a la final de la Copa del Rei entre el Barça i l’Athletic de Bilbao he entés que amb una cagarada de gos al mig de la closca, també és possible assolir l’èxit. Passo de corones!”

Alguns membres de la comparsa esperen aconseguir fer entrar l’animal mitològic en raó abans de dijous al migdia, però n’hi ha d’altres que ja han abandonat tota esperança de que es posi la corona: “L’Àliga és molt tossuda… Ja ha convocat un càsting de gossos i diu que dijous lluirà la caca del guanyador al cap en lloc de la corona. Maleït sigui el dia en què el Barça va fitxar Dani Alves. Serà el millor lateral del món, però pagarem molt cara la seva influencia en les noves generacions…”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *