L’Ascensor de Gironella tindrà parada a l’infern

 

ELEVATOR-TO-HELL
Als ascensors sempre hi fa calor.

L’Ajuntament de Gironella ha anunciat avui que aquest proper divendres 21 d’agost, a les 13:00 s’inaugurarà l’ascensor hidràulic que ha de donar accés al casc antic de la vila.

La inauguració s’hauria hagut de dur a terme fa dues setmanes, però es va posposar amb l’excusa de revisar-ne tot el circuit elèctric que suposadament havia quedat malmès després de les fortes pluges que van caure al municipi. Avui, l’alcalde David Font ha reconegut davant de tots els mitjans que es tractava d’una mentida: “La instal·lació elèctrica de l’ascensor està perfectament bé. Ho vam haver de posposar perquè ens quedaven uns quants quilòmetres per excavar. Si vam mentir és perquè volíem que l’última parada fos una sorpresa, però avui ja és un fet. M’omple de joia anunciar que el nostre ascensor, tindrà parada a l’infern.”

Segons ha explicat Font, han arribat a un acord amb l’infern perquè els Gironellencs i Gironellenques puguin baixar a visitar familiars. Segons ha explicat la responsable de duanes de l’infern, LLucià Fernandez, més conegut com a Llucifer: “L’Ascensor els baixarà gratis, però si volen entrar hauran de passar per caixa. Això serà l’infern, però aquí baix som tan catalans com vostès… La visita estàndard amb dret a veure un familiar mort costarà 5 euros. Si el volen veure patir 15.”

De moment l’ascensor no pujarà fins al cel perquè no hi havia prou pressupost, però l’ajuntament ja busca el finançament per a fer-l’hi arribar  abans de l’any 2020.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *