L’associació nacional de papades premia Carles Cortina


CORTINA-PAPADA

Carles Cortina i la seva papada en una intervenció a TV3

L’Associació Nacional de Papades (ANP) ha premiat, amb el premi a la papada més protocol·lària, el berguedà Carles Cortina. Segons han informat, el guardó ha estat justificat pel jurat, arran de la trajectòria creixent de la papada del senyor Cortina en el transcurs de la seva vida laboral.

Cortina, ha estat membre del Consell de l’Organización de Consumidores y Usuarios (OCU) i, actualment, és cavaller de l’Orde Eqüestre del Sant Sepulcre de Jerusalem, canonge honorari de la Col·legiata del Sant Sepulcre de Calatayud i Comte Palatí Pontifici del Sacra Palau de Sant Joan del Laterà de Roma. Al setembre serà investit cavaller del Sacre i Militar Orde Constantinià de Sant Jordi. I a més, tal com ha recordat el president de la ANP durant la cerimònia, llueix una gran papada.

Pel que fa a les publicacions realitzades, Cortina ha escrit articles de revistes internacionals sobre el protocol, diversos reglaments de protocol i cerimonial, així com un parell de llibres sobre protocol. Sobre papades, no ha escrit cap llibre, però des de la ANP l’han encoratjat a fer-ho en un futur, ja que, actualment, no queda clar quin és el protocol a l’hora de lluir una bona papada.

 

 


Autor: Redaccio

Comparteix aquest post amb

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *