Les fortes pluges al Berguedà alliberen el kracken

KRAKEN
El kraken baixant pel riu Llobregat a Gironella.

Les fortes pluges que han caigut a la comarca des de dijous passat, han fet créixer l’embassament de La Baells fins al 95,4% de la seva capacitat. La previsió es que les pluges continuïn durant els pròxims dies, i es per això que l’Agència Catalana de l’Aigua ha decidit obrir parcialment una de les comportes del pantà.

La obertura de la comporta ha provocat una crescuda controlada del riu Llobregat al seu pas per Gironella. Però el perill no l’ha portat l’aigua en si mateix, sinó una enorme criatura marina amb forma de pop gegant, que ha sembrat el pànic al municipi.

La criatura va ser vista a la zona del pont situat al costat del local del blat. Eugeni Ganimedes, un veí de la vila de 45 anys, relata amb terror com “la bestia va sortir d’entre les aigües i em va fotre una escopinada de tinta que em va fer caure de cul a terra.” Ganimedes va ser traslladat a l’hospital de Sant Bernabé, després de que dues senyores que van veure els fets des de la finestra de casa, truquessin una ambulància. Després de realitzar-li diverses proves, el pacient va rebre l’alta medica ja que afortunadament no va patir ferides de gravetat. Ell mateix ha reconegut que “la conseqüència més destacable es que ara soc negre…”

L’Agencia Catalana de l’Aigua ha confirmat aquest mateix matí, que l’estranya criatura que es va veure a Gironella es un Kraken: “El vam portar fa uns mesos per a que jugues amb el monstre del llac Ness, que es sentia molt sol. Vam considerar convenient mantenir-ho en secret, perquè aquesta criatura mitològica ha tingut sempre molt mala premsa. Ara que s’ha colat per la comporta, no ens quedava més remei que reconeixer els fets…”

I es que el kraken es una criatura descrita normalment com una espècie de pop o calamar gegant, que emergint de les profunditats ataca els vaixells i devora els mariners. “Res més lluny de la realitat” assegura el responsable de l’Agencia al Berguedà. “Aquest kraken es vegetaria, així que en aquest sentit no cal patir. No devorarà a ningú, però aconsellem a qualsevol que se’l trobi, que no li diguin que menja carn, perquè es posa molt pesat amb el tema. Sigui com sigui, a hores d’ara la corrent del riu ja el deu haver arrossegat a fora de la comarca, així que problema solucionat…”

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *