Les monges de Borredà faran un calendari picant

MARE-DE-DEU-CANTIRS
Imatge de la Mare de Deu dels Cantirs

Les germanes Dominiques de Borredà, editaran un calendari on se les podrà veure “Tal i com nostru senyor ens va portar al mon”, explica la mare superiora de la congregació. Tots els beneficis d’aquest calendari seran destinats a obres de caritat cristiana, ja que  segons expliquen, la motivació per a fer aquest calendari “no es econòmica sinó espiritual. La idea la va tenir la germana Teofila, que es la mes jove de totes i només te 128 anys. La setmana passada se li va aparèixer la Mare de Deu dels càntirs plens,  i li va dir que editar un calendari picant, ens ajudaria a donar una imatge més moderna a la societat i ens acostaria més al jovent. A totes ens va semblar una idea estranya al principi, però els camins del senyor són inescrutables…”

La noticia ha generat molta polèmica al municipi, i el rector, conegut per tots com “mossèn Montilla” ha dit que “Trobo que es una iniciativa molt atrevida, però si a la mateixa Mare de Deu dels càntirs li sembla bé, qui es un pobre pastor d’ànimes com jo per a dir el contrari? Al cap i a la fi, es la voluntat del pare celestial que tots vinguem en pilotes a aquest món.”

Per la seva banda l’alcalde Joan Roma, s’ha mostrat completament en contra de la publicació del Calendari. “Serem la riota de Catalunya. Entre totes juntes sumen més anys que la fusió de Matusalen i Jordi Hurtado. Dos veïns del poble s’han arrencat els ulls en conèixer la noticia… S’ha de parar aquesta follia abans que generi més víctimes.”

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *