Les notes de “Paquito el chocolatero” sonen des de Queralt

 

QUERALT
A la fotografia veiem el lloc on s’ha produit l’incident

Diversos missatges a traves del servei de missatgeria whatsapp i de les diferents xarxes socials, avisaven als Berguedans de que estiguessin atents la nit passada cap a les 12:00, amb la promesa d’una sorpresa des de Queralt.

Una vintena de músics s’havia aplegat al Santuari, per a interpretar els Segadors i el Cant de la Senyera, com a mostra del seu suport amb la causa catalana.

Els músics allà aplegats, s’han endut un bon ensurt a les 23:50, quan durant uns instants, s’han pogut sentir les primeres notes de la popular cançó de patxanga “Paquito el Chocolatero” interpretades per una trompeta.

L’interpret ha estat Alfred Impacient, un músic Berguedà de 27 anys. Ell mateix explica que “ha estat un accident. Estava impacient i una mica nerviós, així que he decidit escalfar una mica abans de començar i he agafat la primera partitura que he trobat. Ahir vaig tenir bolo a una festa major, i Paquito el chocolatero es un clàssic que sempre cau… De seguida que m’he adonat de la cançó que estava tocant, he deixat de bufar.”

La sorpresa final l’ha donat el rector de Queralt, mossèn Ramon Barniol que en sentir la melodia ha sortit ballant la conga i tirant serpentines mentre cridava els típics “Hey” que acompanyen la cançó. Davant l’estupefacció dels músics, quan Impacient ha deixat de tocar ha recobrat ràpidament la compostura i ha demanat disculpes: “reconec que ha estat molt inapropiat, però es que es sentir aquesta melodia enganxosa i patxanguera i se me’n van les cames soles.”

L’incident no ha transcendit més enllà de l’anècdota i finalment, els músics han pogut interpretar els Segadors i el Cant de la Senyera sense més incidents passada la mitjanit.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *