Les tropes Carlines s’alcen amb la victòria a la Carlinada

D’esquerra a dreta, Mossèn Pistoles i el capità Carles Carlí Carlista, dos dels gossos de presa més perillosos del bàndol Carlí. No van tenir pietat a la crua batalla dialèctica que va tenir lloc al carrer major. El recompte de víctimes puja fins a tres ofesos i cinc dolguts.

Es veia a venir. El bàndol carlí ha revalidat la victòria per segon any consecutiu a la Carlinada de Berga. La bandera blava oneja un any més a la plaça de la Creu, demostrant que Berga, serà Carlina o no serà.

Amb l’aclaparadora victòria Carlina, els Liberals, que van recórrer a tota mena de dòping i joc brut per a intentar alçar-se amb la victòria, han demostrat que tan sols són una colla de pelacanyes que mai governaran la ciutat. El capità Carles Carlí Carlista i Mossèn pistoles, s’han mostrat molt satisfets per la victòria: _Aquesta colla de txitxarel.los, ens ho prohibeixen tot. Fumar als bars, conduir borratxos… Coses que s’havien fet tota la vida. Això “antes no passava!” Per això era important fotre’ls una bona tamborinada al cul i recordar-los qui mana aquí! Berga o barbàrie!

Des del consistori, han fet arribar un palet de mocadors de paper al bàndol lliberal, perquè s’eixuguin les llàgrimes i els moqui la iaia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *