L’hivern arribarà dissabte a la comarca

 

WINTER-IS-COMING
Winter is coming. O això diuen.

L’ajuntament de Berga ha confirmat aquest matí que l’hivern arribarà dissabte a tota la comarca. La mateixa alcaldessa Montse Venturós, ho ha proclamat des del balcó de l’ajuntament al crit de “Winter is coming”.

Segons ha pogut saber aquest mitjà, Francesc Ribera “Titot”, que a més de ser regidor i tinent d’alcalde és el “maestre” de l’ajuntament, ha rebut a primera hora del matí un corb de plomatge blanc, provinent de la ciutat d’Antiga, confirmant la fi d’aquest llarg estiuet de Sant Martí. Titot ha explicat que “és un fet insòlit rebre un corb blanc de la Ciutadella d’Antiga. Sobretot si tenim en compte que només existeix a les novel·les de George R.R. Martin.”

Sigui com sigui, sembla que aquesta vegada va de debò, i que a partir de dissabte arriba el fred. No queda clar si amb ell arribaran també els “caminants blancs” o no. L’expert en catàstrofes imaginaries Jofre Malaverany opina que no: “No ho crec, vaja. Tot i que amb tot el tinglado aquest d’Horrorland a Cercs, doncs tampoc ho descarto…”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *