L’hospital de Sant Bernabé, un del més ben gestionats.

Li podrien donar 1000 premis i la gent seguiria “rajant” de l’hospita. Així sóm els Berguedans…

L’Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga ha estat recenment premiat per la seva Gestió Hospitalària en la 18a edició dels premis TOP 20.

L’hospital ha passat d’aquesta manera, la mà per la cara a més de 140 hospitals públics i privats de 15 comunitats autònomes diferents de tot l’estat espanyol. El premi no té dotació econòmica, però la directora d’infermeria, Joana Rodríguez, que ha estat l’encarregada de recollir el premi, ha rebut un parell de palmadetes a l’esquena i un “molt bé nena, seguiu així que ho feu molt bé això”.

L’hospital també ha quedat molt ben posicionat en altres categories com la de “waters més nets”, “menys amputats per error” i “camilleros més guapos”. L’any vinent esperen petar-ho fort en aquesta última categoria: _Ja n’hem convençut tres perquè s’apuntin al gimnàs a fer “musculitos“. L’any que ve arrasarem.

El premi a la millor gestió també ha aixecat algunes crítiques, com la d’un senyor que fa 20 anys que seu en una sala d’espera, pendent de què el cridin per entrar a la consulta del traumatòleg. Des de l’hospital, han volgut treure importància a l’assumpte: _Ni el criden, ni el cridaran. No va demanar hora. Fa vint anys que intentem fer-li entendre, però no hi ha manera…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *