L’hospital St. Bernabé atén un pacient després de 30 anys en llista d’espera

Amadeu Abscés, un veí de Guardiola de Berguedà de 45 anys, va ser atès per un metge, ahir a la tarda a l’hospital Sant Bernabé, en relació a uns problemes d’acne juvenil que li van diagnosticar quan tenia 15 anys.

Abscés, va ser derivat a les consultes externes de l’hospital per el seu metge de capçalera. En l’informe definia la cara del pacient com “una gran massa de pústules purulentes”.

El mateix pacient ha explicat a Berguedà Online que “ha estat molt emocionant. Els grans de pus ja fa molts anys que van desaparèixer, però quan portes tant de temps esperant quelcom, no vols deixar passar la oportunitat. Tenia hora a les 12:30 i m’he hagut d’esperar una mica més, fins a les quatre de la tarda, però després de 30 anys esperant ja no em venia d’aquí”.

La doctora Engracia Escarni, l’especialista que ha atès l’Amadeu ha explicat que “La veritat es que sembla que estigui bastant sanot el tio… I de grans de pus a la cara no n’he vist ni un. Una autèntica pèrdua de temps aquesta visita. La gent s’agafa això de la sanitat pública a catxondeo. Venen per qualsevol cosa, sense tenir res de res i després es formen les llistes d’espera que es formen. Els hauria de caure la cara de vergonya.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *