Liven crea unes patates amb sabor a penis

 

BERGA-FLAVOUR
Un operari de Liven mostrant les noves “titolines” de blat de moro.

L’empresa d’alimentació Liven fabricarà a la planta que té al polígon industrial de la Valldan una sèrie limitada de patates inspirades en la ciutat de Berga, amb la particularitat que tindran sabor a penis.

La nova línia d’snacks portarà per nom “Sabor a Berga”, i el nou delegat de Liven al Berguedà, Pere de Pravat, ha explicat que “Volíem crear una línia d’snacks que representes la ciutat de Berga. La primera idea va ser fer algun tipus d’snack de La Patum, que això sempre ven, però ens vam adonar que d’aquest tema ja s’ha fet de tot… Després de valorar totes les opcions ens vam decidir a buscar l’autèntic sabor a Berga.”

L’alcaldessa Venturós valora molt positivament la decisió de Liven i ha explicat que “és una aposta molt atrevida, i que de ben segur que tindrà una gran acollida. Estic segur que hi ha moltes persones que per un motiu o un altre, no s’han ficat mai un penis a la boca i que ara gràcies a Liven podran saber quin sabor té sense necessitat d’arriscar-se a agafar cap malaltia de transmissió sexual

De Pravat ha explicat que “sabor a Berga serà un Snack cruixent a base de blat de moro, i tindrà forma de petites titolines que es desfaran a la boca del comensal. A més el producte és completament natural i no porta ni conservants ni colorants. El sabor a penis l’aconseguim refregant repetidament la pasta base pels genitals dels operaris!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *