L’Opel Cursi, estrella a la Fira del Motor de Gironella


El cotxe que ho està petant fort entre els més cursis.

Gironella ha celebrat aquest diumenge una nova edició de la Fira del Motor. Diverses marques presentaven els seus nous cotxes a les persones que van visitar el recinte firal durant tot el dia. La marca de cotxes Opel, va ser la gran triomfadora de l’esdeveniment, gràcies al seu nou model Opel Cursi”.

Alfred Carrincló, de Garatges Carrincló Gironella, ha explicat que “estem molt i molt contents amb l’èxit que ha aconseguit el nostre estimat cotxet. N’hem venut més de 200 durant tot el dia, i això m’omple el cor de joia i felicitat, perquè els carrers de la comarca seran plens de cotxes de color rosa, i ja saben el que diuen: Al rosa, l’amor s’hi posa.”

L’Opel Cursi, és un nou model que s’estrena aquest any, i que presenta diverses novetats respecte els cotxes convencionals.

Carrincló afirma que “en primer lloc cal dir que el cotxe és íntegrament de color rosa, tant la pintura com la tapisseria, que no és poc. Només per això ja val la pena comprar-lo, però si necessiteu més motius, us diré que a més es tracta d’un cotxe ecològic. En comptes de funcionar amb dièsel o benzina, porta un nou motor que funciona amb floretes. El consum mitjà del vehicle és de 3 floretes cada 100 km. de manera que per viatjar, per exemple, des de Berga fins a Barcelona, li haurem de dir 3 coses boniques al cotxe durant el viatge. D’aquesta manera, l’estalvi econòmic és molt important, ja que dir coses boniques no costa diners. L’únic que s’ha de tenir en compte, és de no dir grolleries ni paraules malsonants durant el trajecte, perquè és un cotxe molt sensible i us pot deixar tirats…”

Per últim davant de la gran demanda que ha tingut el nou cotxe, Carrincló ha dit que “esperem tenir ben aviat tots els cotxes per als nostres estimadíssims clients, que són els més guapos i simpàtics, de tot el món mundial. Jo mateix faré les entregues tan aviat com els tinguem, i a més vindran amb dos petonets ben dolços de regal!”


Autor: Redaccio

Comparteix aquest post amb

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *