Lopez Noguera denuncia que Marie Kapretz es massa guapa

KAPRETZ
Es Marie Kapretz massa guapa per estar en politica?

Joan Antoni Lopez Noguera, el regidor del Partit Popular de Berga, ha denunciat aquest matí que la berguedana Marie Kapretz, numero 5 a les llistes d’ERC per a les eleccions al parlament europeu “es massa guapa per a estar en política. Posar a la Marie de numero 5 a les europees es jugar brut. Per a nosaltres seria molt fàcil posar una senyoreta de bon veure al capdavant de les nostres llistes, però en canvi hi hem posat a l’Arias Cañete, que sembla l’avi del Pare Noel, perquè som gent decent.”

El regidor també ha denunciat que “es pengin cartells als carrers amb la cara de Kapretz. Amb aquell parell d’ullassos blaus que té, i aquell somriure de picarona, s’incita al jovent de la comarca a practicar l’onanisme de forma descontrolada, i això senyors meus, es una indecència, a més de ser pecat. Jo mateix he hagut de resar sis parenostres i donar-me un bon parell de dutxes d’aigua freda per fer-me baixar la libido i no sucumbir a la temptació.”

Des d’Esquerra Republicana de Catalunya, el mateix Oriol Junqueras s’ha encarregat de respondre: “Es cert que la Marie es molt guapa…  i això que als cartells la retoquem amb el photoshop per a que no surti tant bé, però es que es guapa, guapa, la punyetera…  Ara bé, si ens posem a criticar d’aquesta manera, nosaltres també ens podríem queixar de l’aspecte entranyable de l’Arias Cañete. Amb aquella cara de pa i aquella barba blanca, venen ganes d’assentar-se a la seva falda i explicar-li com de bé t’has portat durant tot l’any…”

One thought on “Lopez Noguera denuncia que Marie Kapretz es massa guapa

  • 03/02/2016 at 23:19
    Permalink

    Realmente se está valorando la belleza de esta delegada?Sorprende que tengamos una diseñadora,cuando lo que necesitamos expericia en el ámbito internacional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *