Lopez Noguera es planteja retirar la denuncia pel calbot després de veure el cop de puny a Rajoy

 

VULGAR-CARATULA
El president del Gobern té molt de ganxo.

L’Exregidor del Partit Popular a Berga, Joan Antoni Lopez Noguera, porta des de les nou del matí plantat davant del jutjat d’instrucció núm. 1 de Berga, incapaç de decidir si retira o no la denúncia interposada contra el jove berguedà militant del Casal Panxo que presumptament li va donar un calbot durant els actes de La Patum del 2012.

El cap de llista del PP Berguedà te dubtes sobre la legitimitat de la seva denuncia després d’haver vist el cop de puny que li va fotre un nano de 17 anys al president Mariano Rajoy ahir a la tarda, durant una passejada electoral a Pontevedra: “Després de veure el mastegot que s’ha emportat el president, m’he adonat que potser n’hem fet un gra massa amb el tema del calbot. Ell ha continuat amb l’agenda programada com si res. I això que sense ulleres no veu tres en un burro. Veient això fa fins i tot un xic de vergonya la que vam muntar aquí per un calbot…”

L’associació de “calbus” del Berguedà ha lamentat amargament que el tema del calbot torni a estar d’actualitat. El seu president, Sergi Serra, ha exigit que es deixi d’utilitzar aquesta paraula per a referir-se a la presumpta agressió patida per l’exregidor Noguera: “ja n’hi ha prou d’aquest color. Ja n’hi ha prou de dir calbot. Cop a la closca, garrotada al cap, toc d’atenció, llepar el meló amb els dits, carícia amb malícia… Que li diguin com vulguin, però als calbus, deixin-nos en pau! Home ia!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *