López Noguera i Dolors Montserrat s’estomaquen en públic.

LOPEZ-NOGUERA-PALLISA
Lopez Noguera i Dolors Montserrat després de fer les paus.

El president del Partit Popular al Berguedà, Joan Antoni López Noguera, ha reaparegut als mitjans de comunicació locals després de mesos de silenci. L’Exregidor del PP ha celebrat que la CUP s’hagi menjat el marró d’Inberga Tur movent els malucs al ritme del que ell mateix ha denominat com “el ball de jo tenia raó i la CUP no”. També ha aprofitat per a deixar anar discretament i sense dir exactament aquestes paraules, que els de la CUP o bé són uns pobres idiotes, o uns mentiders malintencionats. Fins aquí tot normal.

L’ autentica polèmica ha esclatat durant una reunió amb els membres del Clúster de Productes Típics de Muntanya. López Noguera hi ha assistit acompanyat de la número 4 de la llista del PP per Barcelona, Dolors Montserrat. Segons hem pogut saber, els dos membres del partit han començat a discutir acaloradament, quan l’Exregidor del PP a Berga ha acusat a la núm. 4 de la llista de confondre als votants: “Dolors Montserrat! O Dolors, o Montserrat! Així no hi ha qui s’aclareixi! Home ya!” Montserrat visiblement enfadada, li ha respost sense pensar-s’ho dues vegades: “valenta acusació venint d’un paio que es diu Joan Antoni!”

En aquest moment s’han enganxat en una batussa on hi ha hagut de tot: esgarrapades, estirades de cabell, insults, xisclets i fins i tot alguna escopinada. Finalment els membres del clúster els han separat i els han obligat a fer les paus fent-se un petó a cada galta. Com a gest de bona voluntat, han decidit intercanviar-se part dels seus noms durant uns mesos. Des d’ara i durant un temps indeterminat, el president del PP Berguedà es dirà Joan Montserrat Dolors Noguera i la núm. 4 del PP Català, Maria Antonia Montserrat López.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *