López Noguera retirarà la denúncia si Sergi Rodriguez “Teti” es vesteix de ballarina.

LOPEZ-NOGUERA
Aquesta és la mirada seductora de l’exregidor López Noguera.

El president del Partit Popular a Berga, Joan Antoni López Noguera, ha deixat oberta aquest matí una porta per a la reconciliació amb el jove berguedà ,Sergi RodriguezTeti“, per a evitar el judici previst per al pròxim 21 de juny a Barcelona, on s’ha de jutjar Rodriguez per un delicte d’atemptat contra l’autoritat. Els fets, es remunten a la Patum de l’any 2012 quan presumptament Rodriguez va donar un calbot a Lopez Noguera i la fiscalia demana quatre anys i nou mesos de presó per al jove, ja que en aquell moment, Lopez Noguera era regidor de l’ajuntament de Berga.

López Noguera ha explicat aquest matí que està disposat a retirar la denúncia: “Sempre he dit que si el nano demanés disculpes públicament, podríem parlar de retirar la denúncia. Per això m’he decidit a fer una oferta més concreta. Si el senyor Rodriguez es vesteix amb un tutú rosa de ballarina i es disculpa un per un amb tots els votants del Partit Popular de la comarca, retiraré la denúncia.”

L’exregidor, considera que es tracta d’una oferta generosa, ja que segons ha manifestat: “Estic disposat a pagar jo el tutú”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *