López Noguera serà l’emperadriu NoNo

 

EMPERADRIU-NONO
Imatge promocional de l’emperadriu NoNo.

El Partit Popular de Berga ha decidit prendre la iniciativa i fer campanya a favor del no en la consulta del 9N.

Si fa uns dies descobríem que l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Berga preparava un espot publicitari amb l’emperadriu SiSi com a protagonista, avui Joan Antoni Lopez Noguera ha anunciat en roda de premsa que ell mateix serà la cara de l’emperadriu NoNo en l’espot que han preparat com a resposta: “O que es pensaven? Que només ells sabien fer jocs de paraules obvis?”

Noguera ha sorprès a tothom en comparèixer a la roda de premsa vestit d’emperadriu, amb un preciós vestit de cua de color fúxia. Comentaris com “aquest nano guanya molt amb tacons” o “me la posa com un mànec”,  s’han deixat sentir entre els periodistes assistents a la sala, que han enfollit de calentura en veure com d’espectacularment bé li quedava el vestit al regidor berguedà. Almenys tres periodistes han tacat els calçotets i dos més han hagut de sortir corrents cap al lavabo a satisfer l’impuls irrefrenable d’escanyar-se la sardina.

El regidor ha presentat el nou espot que han rodat, avançant-se així a l’estrena de l’espot de l’ANC, amb l’esperança de “deixar clar el nostre missatge: Independència=caca. Unitat=bon rotllo.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *