L’Ultra trail Catllaràs donarà conyac als avituallaments

 

CATLLARAS
La nova imatge de l’Ultra Trail Catllaràs

A menys d’una setmana de l’inici de l’Ultra Trail Catllaràs, l’organització ha anunciat canvis importants en la cursa. Els recorreguts queden intactes, però amb una particularitat important que dificultarà força les coses als corredors: Als punts d’avituallament no hi haurà aigua ni fruita. Només es repartirà una copa de brandi per a cada corredor i s’haurà de consumir obligatòriament abans de continuar corrent.

També es substituirà l’anterior logotip de la cursa per un de nou que s’ha presentat aquest matí durant la roda de premsa. És idèntic a l’anterior, però substituint la silueta del cérvol per la del popular toro de la marca Osborne.

Josep Atleta, un dels responsables de la cursa, ha explicat a Berguedà Online que “ja sabem que són canvis molt controvertits i que aixecaran molta polèmica entre els corredors. També sabem que la gent ens criticarà i diran que som uns venuts i que només ho hem fet pels diners. Però no es així. La decisió que hem pres no té absolutament res a veure amb la milionada que ens ha pagat Osborne, ni amb el BMW que ens han regalat. No senyor… Si hem decidit tirar endavant la proposta d’Osborne, és, única i exclusivament, perquè volem recuperar l’autèntic esperit de les curses d’ultraresistencia: l’esperit de superació. Fins fa 4 dies els que practicàvem aquesta disciplina érem 4 gats, però ara s’ha posat de moda i sembla que amb una mica d’entrenament i unes espardenyes de 150 euros qualsevol pot jugar a ser un Kilian Jornet. I no. Ja veurem quants valents tenen collons de continuar corrent després de la quarta copa de brandi…”

La cursa començarà diumenge 22 de juliol a les sis del matí a la Pobla de Lillet, després que els participants hagin fet “el carajillo“.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *