Mamats i fumetes fan créixer la fira de la ratafia i la xocolata

Presentació de la fira de la ratafia i la xocolata.

Berga ha estat, un any més, la referència en xocolata i ratafia. Milers de mamats i fumetes s’han desplaçat fins a la capital del Berguedà, on s’han posat fins a les celles durant tot el cap de setmana.

Aquesta fira, que ja fa uns anys que es celebra a la nostra ciutat, gaudeix de molt bona salut. El taller per a aprendre a enrotllar “grans canutos de xocolata”, va superar amb escreix l’assistència de l’any anterior.La taula rodona amarillos, blancazos i pajaras, on vuit experts en la matèria discutien quins són els millors remeis per a combatre marejos i baixades de pressió, va tenir molt d’èxit i al vespre, el clàssic concurs de ratafies va comptar amb 47 varietats diferents, superant les 40 de l’any passat. Com a colofó final per a la festa, els assistents van agafar una hòstia com un piano.

La sommelier Sílvia Culell, com a representant del jurat, ens va parlar de la qualitat de les ratafies presentades: _N‘hi ha alguna de dolenta. Però a partir del vuitè xarrup t’ho fots tot com si fos aigua. Si encara t’aguantes dret… Hip!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *