Manel Medina lluirà la mítica capa de Ramon Garcia al programa de cap d’any

medina-ramontzu
S’ha de reconèixer que la capa li queda com un guant.

Gironella ha aconseguit passar la mà per la cara a la resta de municipis de la comarca i ha donat una autentica “campanada” amb l’anunci de la retransmissió en directe per a tot Catalunya de les campanades de cap d’any a través de la Televisió del Berguedà i la Xarxa de Televisions locals.

El programa s’emetrà en rigorós directe des de 2/4 de 12 de la nit fins a les dues de la matinada i les campanades se seguiran des de la Torre del Rellotge. La gala tindrà tots els elements clàssics d’un programa de cap d’any. Hi haurà raïm, cotillons, actuacions en directe i gent borratxa. A més, el director de la Televisió del Berguedà, Manel Medina, portarà posada la capa del mític Ramon Garcia, alies Ramontxu durant tota la retransmissió: _Ell mateix s’ha ofert a deixar-me-la i la portaré amb alegria i orgull. No és l´única oferta que he rebut pel que fa a indumentària. Vaig rebre una trucada de Cristina Pedroche, oferint-me la possibilitat de lluir l’espaterrant vestit que portava l’any passat, però ho he descartat perquè m’hauria de depilar…_

Així doncs, la perla del Llobregat, serà capital de comarca per un dia, deixant en evidencia una vegada més la incapacitat de Berga a l’hora d’organitzar una revetlla de cap d’any. Des de Berguedà Online aplaudim la iniciativa i els desitgem sort i encerts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *