Manos Limpias es reafirma en escriure Berga amb V

 

VERGA
Manos Limpias afirma que “Verga se escribe con V”

Ahir coneixíem la noticia que el sindicat d’ultradreta Manos Limpias mencionava la ciutat de Berga en la demanda que havia interposat contra l’Assemblea Nacional Catalana (ANC). Manos Limpias però, va escriure Berga amb “v baixa” fet que inicialment va provocar que els Berguedans en fessin mofa en entendre que es tractava d’un error.

Manos Limpias ha reaccionat avui reafirmant la seva posició i han explicat que “no se trata de ningún error, ya que en Manos Limpias nunca nos equivocamos. Si hay algún problema con la escritura son ellos los que lo tienen. La palabra Berga escrita con B en el diccionario de la Real Academia de la Lengua Española, no existe. Así que sin lugar a dudas debe escribirse con V”

Des del sindicat estan estudiant presentar una querella contra la ciutat de “Verga”,  ja que consideren inadmissible que ningú hagi protestat abans per el que ells qualifiquen com “un auténtico atentado contra la ortografía al que hay que poner fin de forma inmediata. Consideramos que nuestra organización es la más indicada para presentar la querella, porqué todo el mundo sabe que para tocar una verga, es mejor tener las manos limpias.”

Des de l’ANC de “Verga” ja han anunciat que no pensen quedar-se de braços creuats davant d’aquesta infàmia i que pensen contraatacar: “S’ha acabat el bròquil! A partir d’ara en els nostres comunicats escriurem Balladolid, Madrit, i Cáseres.”

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *