Manowar i Bertin Osborne el plat fort de la Berguedana de Thrash

El festival de la Berguedana de Thrash arriba aquest dissabte a la seva desena edició. Com a principal novetat, la Berguedana aposta per un concert per als més petits de la casa amb l’espectacle “Heavy per a Xics”.

El president de l’entitat, Ramon Bahí, ha explicat amb la seva cara de fàstic habitual que: “Es tracta d’una mesura de contra-adoctrinament. A la canalla des de petits els posen patxanga i altres porqueriotes sonores a l’escola. Els pares i professors han d’aprendre que una mica de distorsió a les guitarres no fa mal a ningú…”

Pel que fa al festival, el plat fort vindrà de la mà de Bertin Osborne i Manowar, que han decidit unir forces per a presentar un repertori inèdit de “Ranxeres-Metal” a Gironella. Però aquesta exòtica formació, no apareix en el cartell oficial. Segons el president Bahí: _Ni hi surten, ni hi sortiran. S’han autoconvidat. Es veu que ens van enviar un correu electrònic dient que venien a tocar, que no patíssim, que venien gratis. Com si fos aquest el problema. Us asseguro jo que els garrulos aquests, al meu festival no hi tocaran pas. Tal com passin per la porta els fotré una cosa al cul que aniran a parar al Guixaró…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *