Manresa podria estar al darrere del “Núvol Berga”

 

beakman
El popular científic televisiu “Beakman” està al capdavant de la investigació

El núvol Berga és la principal preocupació dels Berguedans, per sobre de la crisi, l’atur, o trobar-se Aramis Fuster al Carrefour, segons una enquesta del CIS (Centre d’Investigacions Sociològiques).

L’Ajuntament no s’ha volgut mantenir al marge d’aquesta preocupació ciutadana. Des de fa mesos, un equip d’investigadors pagat pel consistori, ha posat fil a l’agulla per a intentar resoldre el misteri del núvol que fot l’estiu enlaire als Berguedans any rere any…

L’alcaldessa Montse Venturós ha explicat a Berguedà Online en quin punt es troba la investigació. “Tenim als millors treballant en el cas: En Beakman i els dos pingüins del seu programa, en Herb i en Don. Ens haguera agradat poder contar també amb la rata Lester, però lamentablement va morir l’any 2009. Una llàstima. En qualsevol cas, la cosa ha avançat bastant i tot apunta al fet que el núvol Berga podria ser un estratagema de la nostra vella arxienemiga, Manresa, per a robar-nos el turisme d’estiu.”

Però en Beakman i els dos pingüins asseguren que no han trobat absolutament res anormal en l’atmosfera Berguedana: “Jo no veig indicis de cap mena per a creure que passi res estrany aquí. Tot i que per a ser absolutament sincer, també els he de dir que jo sóc actor, no meteoròleg. I els dos pingüins són de goma-espuma. Vull dir que no tinc ni puta idea de res que faci olor de ciència jo… Li vaig intentar explicar a l’alcaldessa quan em va contractar, però no atenia a raons. Semblava més interessada en què em possés la perruca i la bata verda que en resoldre el problema.”

Sigui com sigui, l’alcaldessa Venturós insisteix: _He dit que es culpa de Manresa i no hi ha més gos que bordi. Si l’estiu vinent no fa sol almenys 2 de cada 3 dies a la ciutat, anirem a la guerra. El que avisa no és traïdor.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *