Maza i Lamela estudien ordenar presó per a tots els berguedans

Aquesta és la bandera de tres quilòmetres que ha fet penjar el fiscal general.

La maquinària repressiva de l’estat espanyol no s’atura. Després de tancar a la presó al vicepresident Junqueras i set consellers, la fiscalia ha tornat a moure fitxa, aquest cop contra tots els berguedans.

Jose Manuel Maza ha sol·licitat que tots els votants de la CUP, ERC, i PDeCAT siguin detinguts i posats a disposició judicial per a prestar declaració. A més, com a mesura cautelar, ha sol·licitat a la jutge Lamela que tanqui en presó preventiva sense fiança a Montse Venturós i tots els regidors de la CUP, ERC i PDeCAT. En un annex, també sol·licita que es tanqui Joan Torres, d’ICV, per si un cas i demana que assumeixi el govern municipal Rosalia Monroy, del PSC, que segons ha deixat clar Maza, “és la unica que se ha mantenido firmemente del lado de la democracia“.

També ha fet penjar una bandera Espanyola de 3 quilòmetres al capdamunt de la serra de Casampons i ha demanat a la jutgessa, que, si és possible justificar-ho d’alguna manera, tots els polítics independentistes citats a declarar li besin els ous.

Pel que fa als ciutadans, Maza els acusa de traïció, sedició, rebel·lió, subversió, votació, sanació, excursió, diversió, manifestació, prestidigitació i fins a quinze pagines més de coses acabades en “ció” que considera gravíssimes. No ha demanat l’ingrés en presó preventiva perquè no hi ha prou places a les presons, pero no descarta la construcció d’un camp de concentració a Viladomiu Nou per a posar-nos a tots a pic i pala, a treballar per Espanya: una, grande y libre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *