Mickey Mouse amenaça de demandar Mercado Negro per injúries

MICKEY-MERCADO-NEGRO
Aspecte actual dels Mercado Negro i del ratolí Mickey Mouse.

El grup berguedà Mercado Negro, ha decidit tornar a les andades després de trenta anys d’inactivitat. La banda va assolir les seves cotes màximes de popularitat al 1984 amb la canço Se han cargado a Mickey Mouse. En declaracions al diari Regio7, els membres de la banda van fer pública la seva intenció de preparar un directe amb una versió actualitzada de l’esmentada cançó, però sembla que aquestes declaracions no han fet ni punyetera gràcia al mediatic ratolí, que amenaça amb fer servir tota l’artilleria legal de Disney si els Mercado Negro tornen als escenaris.

El ratolí, que acaba de complir 89 anys, ha explicat des de la seva mansió a Disneyland que no pensa tolerar que es jugui amb els sentiments dels seus fans i acusa Mercado Negro de mentir sobre el seu estat de salut en la lletra de la cançó: _Ni heaparecido muerto en un callejon” ni “seis tiros de revolver en el corazon” ni “se han cargado a Mickey Mouse“. Mentida puta tot plegat!

A més, ha qualificat la tornada de Mercado Negro “d’atemptat sonor”, ha assegurat que Mercado Negro ja eren dolents als 80″ i ha sol·licitat formalment a l’Organització Mundial de la Salut (OMS) que els prohibeixi tornar als escenaris. Finalment, i visiblement alterat, ha afegit que “preferiria escoltar com gemega l’ànec Donald mentre el gos Pluto li fot cent puntades de peus als collons que escoltar un disc sencer de Mercado Negro“.

Els membres de la banda s’han mostrat sorpresos per l’odi visceral en les declaracions del ratolí i l’acusen d’haver-se tornat un vell cascarrabies: _Si no rebem cap notificació judicial, nosaltres seguirem al nostre rotllo. Aquestes declaracions han de ser fruit de la demència senil o alguna malaltia de iaio semblant, perquè nosaltres érem l’hòstia als vuitanta i ara ho tornarem a petar molt fort.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *