Milers de mamats i fumetes esperen amb il·lusió la fira de la xocolata i la ratafia

Roda de premsa de presentació de la fira de la xocolata i la ratafia.

El pròxim 25 de novembre s’espera que la capital del Berguedà comenci a esdevenir referència, en xocolata i ratafia. Milers de mamats i fumetes tenen previst desplaçar-se a la capital del Berguedà, disposats a fumar-se tota la xocolata i beure’s tota la ratafia.

Aquesta fira, que des de fa dos anys es fa a la nostra ciutat, enguany amplia el seu ventall d’activitats. Al matí al carrer del Roser, hi haurà un taller per a aprendre a liar “grans canutos de xocolata”. A la tarda, al carrer major hi haurà la taula rodona “amarillos, blancazos i pajaras“, on vuit experts en la matèria discutiran quins són els millors remeis per a combatre marejos i baixades de presió. Al vespre, hi haurà el clàssic concurs de ratafies i com a final de festa una “gran caraja popular”.

El membre del Casal Panxo, Albert Cols, ha explicat a Berguedà Online que aquest serà el 8è any que s’organitza el Concurs de Ratafia al casal independentista, que va començar com una cosa modesta entre amics, i que ha anat fent el salt endavant, amb cada vegada més concursants “perquè, no ens enganyem, a la gent li agrada agafar una bona gatera de tant en tant. No hi ha millor forma de fer país que agafant una bona torraina amb licors de la terra…” L’any passat, ja es van presentar 40 ratafies diferents, i s’espera que aquest any la participació encara sigui més alta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *