Miley Cyrus actuarà al Konvent de Cal Rosal

 

MILEY-KONVENT
Miley Cyrus Molt Més Guarrilla actuarà al Konvent de Cal Rosal

El Konvent de Cal Rosal, acollirà demà al vespre dins del festival multicultural “Konvent.0”, l’actuació de la controvertida artista americana Miley Cyrus.

La actuació de l’artista s’ha anunciat sota el nom de “MCMMG” i s’ha mantingut en secret la seva verdadera identitat fins avui per a evitar un allau de fans de tota la peninsula. Es tracta d’un nou espectacle que segons ha explicat ella mateixa “no te res a veure amb el que faig habitualment. Es un espectacle bastant mes fort i provocador ,per això ho interpreto sota les inicials MCMMG, que signifiquen: Miley Cyrus Molt Més Guarrilla. He decidit venir a presentar-lo en exclusiva al Konvent perquè es un espai allunyat dels circuits comercials habituals. Em vaig enamorar d’aquest esdeveniment fa un parell d’anys, després de veure un vídeo promocional on es veia com una noia es cagava a sobre d’una càmera, i es podia apreciar clarament com s’obria lentament el forat del cul per a deixar sortir el cagarro. Jo vaig tenir la mateixa idea, però el meu manager no em va deixar tirar-la endavant. Aquest es el marc ideal per a poder portar a terme aquest nou show, que es mou a cavall entre la nimfomania, la zoofília i la necrofília més salvatge.”

Cyrus s’unirà així a d’altres artistes trencadors que ja han actuat al Konvent, com Pau Riba o GFN, i ha dit que no descarta “follar-me tot el que es mogui si em queda temps després de l’actuació”.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *