Miquel Rodacantirs serà el pregoner de la Festa Major de Casserres

 

RODACANTIRS-CASSERRES
Serà Miquel Rodacantirs un senyor de Casserres?

Miquel Rodacantirs serà l’encarregat de donar el tret de sortida a la Festa Major de Casserres, i així ho ha anunciat l’alcalde del municipi, Josep Colillas mitjançant un comunicat que s’ha enviat a tots els mitjans de la comarca.

Segons ha pogut saber Berguedà Online, el pagès de Puig-reig faria el pregó com a ciutadà resident a Casserres, ja que està previst que s’empadroni al municipi a finals d’aquesta setmana. El mateix Rodacantirs ha explicat a Berguedà Online que “ara que ja no soc milionari he de tornar a filar més prim amb el tema dels quartos. L’ajuntament de Casserres s’ha ofert a fer-se càrrec de la manutenció dels meus dos tigres de bengala, i també m’han promès que no hauré de pagar l’impost de circulació del tractor. Puig-reig sempre serà la meva terra natal, però la pela es la pela i la resta me la pela.”

L’alcalde de Casserres Josep Colillas ha explicat que “es una gran satisfacció comptar amb el senyor Rodacantirs per a ser el pregoner de l’esplendorosa Festa Major de Casserres. Tot i que ja no és milionari, continua sent una de les personalitats més importants de la comarca. L’empadronament serà el dia 14 d’agost, just un dia abans que comencin els actes de la festa major.  Està previst que l’empadronament sigui un acte multitudinari, i s’ha preparat tot tipus de merchandising amb la imatge de Rodacantirs i l’escut de Casserres. Fins i tot el Club de Futbol de Casserres, farà una samarreta especial amb el numero 16 (els milions que va guanyar Rodacantirs a l’Euromillones) i el seu nom. Un responsable del Club ha explicat a Berguedà Online que esperen vendre’n “com a mínim deu o dotze!”.

La noticia ha causat una gran commoció a Puig-reig, on han esclatat greus disturbis provocats pels violents enfrontaments entre els que consideren que Rodacantirs un traïdor a la pàtria Puir-regenca, i els que culpen a l’ajuntament de la seva marxa, per les dures paraules que l’alcalde Antoni Clement li va dirigir en saber que havia dilapidat gran part de la seva fortuna fora del municipi.

L’ajuntament de Puig-reig ha anunciat que farà tots els possibles per a evitar que Rodacantirs marxi del poble i ha demanat a la ciutadania “calma i seny. El primer que hem de fer es aturar les revoltes al carrer. Hem d’aconseguir que Puig-reig sigui una pinya si no volem que l’enemic ens robi el nostre fill més insigne. No deixarem escapar el senyor Rodacantirs sense haver esgotat primer tots els recursos.”

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *