Montse Venturós al fiscal: “Fiscalía? La que tengo aqui metía”

L’Alcaldessa Venturós té un parell d’ovaris força ben posats.

L’alcaldessa de Berga, Montse Venturós, va comparèixer ahir en roda de premsa per a donar explicacions sobre la seva decisió de no presentar-se davant del Fiscal de Manresa a declarar per haver donat suport al referèndum del passat 1 d’Octubre.

La declaració de Venturós, acompanyada per diversos regidors de la CUP, CDC i ERC, i amb el suport d’ICV, ha estat curta i contundent: _Lo diré en espanyol para que se me entienda bien. ¿Fiscalia? ¡La que tengo aquí metía! Ho ha dit amb el puny esquerre alçat i la mà dreta a la xona. Els regidors, periodistes i públic assistent a la sala de premsa, han esclatat en una forta ovació que s’ha allargat diversos minuts.

Però la declaració de Venturós no ha comptat amb el suport de tothom. Rosalia Monroy, única regidora del PSC a la ciutat de Berga, ha respost esgarrifada a les declaracions de l’alcaldessa. Ho ha fet a l’estil del líder espiritual del partit, Miquel Iceta. Ballant i cantant: _Que la detengan, que és una mentirosa, malvada y peligrosa, ya no la puedo controoooolaaaar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *