NacióBerguedà i Berguedà Online es fusionen per centrar-se “només” en el periodisme negre

nacio-online
Aida Morales i David Cols, responsables del nou setmanari “El Caso” edició Berguedà.

Publicat per Aida Morales – 28/12/2016

Fart de periodisme seriós, NacióBerguedà ha signat un conveni de fusió amb el Berguedà Online per abandonar el format digital tradicional i reobrir “El Caso”. Així ho han decidit en una reunió de dues hores el seus directors, Aida Morales i David Cols, després de beure’s una ampolla de vodka negre amb xipirons, i d’ensenyar-se la seva col•lecció d’escopetes que, sense saber-ho, és una de les seves aficions comunes.

La clau, ha concretat Cols, és que als berguedans “només els hi agrada la sang i el fetge”, i ni amb les notícies d’humor que aquest diari ha escrit durant anys “surten els números”. Així doncs, el Berguedà Online passarà a parlar, només, de crims i desgràcies, portant a terme el gruix de la secció de successos de NacióBerguedà que, per altra banda, només mantindrà els comentaris i la secció de política. “En aquesta també s’hi pot posar molta bilis”, ha declarat Morales.

La decisió ha estat presa per unanimitat de tot el consell editorial, on també s’ha pres una determinació important respecte de la publicitat. Funerària Ferran serà la màxima patrocinadora del nou diari, i només s’acceptaran anuncis d’assegurances de cotxes i del Departament d’Interior de la Generalitat, que ha promès que posarà en marxa un nou “comando” policial que actuarà indiscriminadament contra el “berguedanisme més caspós”.

Per altra banda, els dos digitals obriran un mateix espai anomenat “Fes de les teves”, on es convida els ciutadans a realitzar tot tipus d’accions criminals a la ciutat. “Nosaltres serem els iniciadors de tot plegat; amb la barba i un passamuntanyes, els cagaré de por a tots”, ha celebrat Cols. A més, i amb una subvenció de la Diputació de Barcelona, s’han contractat els serveis del nou reallity que s’havia de fer a Rússia i que, finalment, es traslladarà al Berguedà. En aquest es permetrà “violar, mutilar i matar”, això sí, intentant fer el mínim mal possible.

Des del Consell Comarcal del Berguedà i l’Ajuntament de Berga també s’ha vist molt positiu aquest conveni per dinamitzar turísticament la zona, ja que permetrà situar el Berguedà com un “referent” a imatge de Síria, ha aclarit el president de l’ens comarcal, David Font, mentre que l’alcaldessa de la capital, Montse Venturós, ha afegit: “Em sembla estupendo, ara ja podrem fer de les nostres i el Titot es posarà tranquil, que últimament té uns nervis…”.

La nova redacció de “El Caso” del Berguedà serà a la plaça Doctor Saló. “Hem cregut que entre la comissaria de la Policia Local i aquella botiga de sants i verges és el lloc més tètric”, ha manifestat Morales. Cols ha demanat la col•laboració ciutadana i ha etzibat: “Home ia!”.

BERGUEDÀ ONLINE LLANÇA UNA OPA HOSTIL I ABSORBEIX NACIÓ BERGUEDÀ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *