Neix al Berguedà la plataforma per a que tot segueixi igual

JOHNY
Johny Surto de Casa, lider de la plataforma.

Sota el lema: indiferencia, resignació, “cagumdeu”, “nafent”, ha nascut al Berguedà la Plataforma per a que tot segueixi igual. El seu lider espiritual Johny Surto de Casa, ha manifestat a través de les xarxes socials que “La creació d’aquesta plataforma era molt necessaria per a donar visibilitat a un col.lectiu que tot i ser majoritari, sovint ha estat oblidat a la comarca. Els que passem de tot.”

La plataforma, de recent creació, compta amb el suport popular de molts ciutadans de diferents municipis que se senten plenament identificats amb el seu lema. “Estic molt content amb la rebuda que ha tingut la plataforma i tot el suport que hem rebut. Vull fer saber a tots els nous integrants, que no celebrarem assamblees, ni farem manifestacions en contra de res. Simplement seguirem fent com sempre, i si sentiu la necessitat de protestar o manifestar-vos, respireu fondo i repetiu el mantra: “Indiferencia, resignació, cagumdeu, nafent”.

La plataforma s’ha dissolt mentres redactavem aquesta noticia, perque el senyor Jhony Surto de Casa assegura que “m’he vist desbordat per tant de suport popular. Seguir endavant amb la plataforma suposaría un canvi a la meva vida, i això va en contra de tot el que defensem. Prefereixo deixar-ho ara i poder dormir amb la consciencia tranquila”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *