Núria Picas pujarà a la gallina pelada caminant d’esquena a peu coix i fumant ducados

NURIA-PICAS
Núria Picas assegura que corre per a ser feliç. En deu ser molt de feliç, perquè la veritat és que corre molt.

L’atleta Núria Picas no deixa de marcar-se nous reptes. Fa pocs dies ens assabentàvem que pretén realitzar la cursa Cavalls del Vent i la Carros de Foc el mateix dia.

La primera cursa consta de 84 quilòmetres i 4.800 metres de desnivell, una ruta que els excursionistes acostumen a fer en tres dies. La segona transcorre durant 55 quilòmetres, passant per nou refugis i acumula uns 9.200 metres de desnivell. Perquè us feu una idea de la duresa d’aquest repte, us diré que al redactor que us parla li han sortit llagues als peus només d’imaginar-s’ho.

Però Picas, que ja va realitzar l’Ultra Pirineu a peu coix acompanyada de Kilian Jornet és una dona valenta com poques i assegura que ja pensa en el següent repte: _No tinc clar al 100% que serà, però vull fer alguna cosa difícil de veritat, com ara pujar caminant d’esquena a peu coix i fumant ducados fins al cim de la gallina pelada, o aconseguir que els votants de Junts pel Si i la CUP no es diguin el nom del porc cada cop que tenen discrepàncies. Ja ho veurem._

One thought on “Núria Picas pujarà a la gallina pelada caminant d’esquena a peu coix i fumant ducados

  • 15/01/2017 at 17:48
    Permalink

    Queralt sole simon,la primera en pujar al pedraforca per la tartera amb.bicicleta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *