Olvan servirà morter en comptes d’arròs


ARROS-OLVAN

Gent fent cua per a emportar-se un plat del ciment Portland de Sant Sebastià.

Avui és Sant Sebastià i al municipi d’Olvan ja preparen la tradicional arrossada que de forma anual congrega centenars d’assistents.

Enguany l’arrossada arriba amb una novetat important: Es farà sense arròs. L’alcalde, Martí Orriols, ha explicat a Berguedà Online que aquest any el substituiran per sacs de morter sec: _Hi tirarem gambes, musclos i cloïsses igualment, però substituirem l’arròs per morter, que és més barat. No crec que ningú noti la diferència…

Tot i així, cal recordar que l’acte és gratuït, motiu pel qual s’esperen les clàssiques trifulgues entre perilloses bandes de jubilats. De moment ja s’ha confirmat la presència al poble de dues de les bandes més temudes: Els “Latin Yayos” i els “Sons of Matussalen“, que han protagonitzat episodis molt violents a altres actes de la comarca com l’arròs de Bagà o la festa del blat de moro escairat de Gironella. Un comando especial dels mossos d’esquadra, especialitzat en octogenaris s’ha desplaçat fins al poble per a mantenir-los a ratlla.


Autor: Redaccio

Comparteix aquest post amb

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *