Osborne, nou patrocinador de la Patum fins al 2021

osborne-firma
Moment en què Bertin Osborne i la regidora Mònica Garcia oficialitzaven l’acord amb una encaixada de mans.

El conveni que l’ajuntament de Berga tenía amb Estrella Damm ha finalitzat i fins fa poques hores, regnaba l’incertesa respecte al finançament de la festa. Els darrers cinc anys, Damm havia aportat 143.000 euros per al finançament de la festa berguedana per excelencia, però un cop expirat el conveni, l’ajuntament ja havia anunciat que estaven oberts “a qualsevol oferta”. El misteri s’ha resolt aquest matí, quan la regidora Mònica García, ha signat un nou conveni amb Bodegas Osborne, que aportará 715.000 euros a la festa durant els proxims cinc anys, multiplicant per cinc l’aportació de Damm.

La regidora Garcia ha explicat que l’acord amb Osborne inclou alguns canvis menors en el desenvolupament de la festa: _Penjarem una figura del toro d’Osborne a la façana de l’ajuntament i durant els tirabols els músics tocaran un parell de vegades paquito el chocolatero y buenas noches señora. Res de l’altre món, tenint en compte la pasta gansa que ens paguen…_ A més, com a part del tracte, Osborne absorbira destil·leries Vila i serà l’únic fabricant autoritzat de barreja i aromes de Queralt i el president de la corporació, Bertin Osborne, tindrà dos llocs reservats al balcó de l’ajuntament durant tota la festa: Un per a ell, i l’altre per al pernil Navidul que l’acompanya a tot arreu.

Antoni Biarnés, cap de files de CiU, ha valorat positivament el conveni tot i que li veu un defecte molt important: _Que no l’hem signat nosaltres. Per tant, passa automàticament a ser una autèntica puta merda. Com tot el que fan aquesta canalla._

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *