Pablo Casado recorda a Montse Venturós que podria acabar com Amy Winehouse

Casado mostrant els estralls que pot causar l’addicció a “la postveritat”.

El vicesecretari de Comunicació del PP, Pablo Casado, va advertir ahir al president, Carles Puigdemont, que si declara la independència de Catalunya pot acabar como el que la declaró hace 83 años, en referència a Lluís Companys, que va ser detingut i afusellat pel règim de Franco.

El portaveu del PP també va assegurar en la roda de premsa que Puigdemont és “un okupa” i la CUP una colla de yonkis de la postveritat”. Segons algunes fonts consultades per Berguedà Online, lluny de disculpar-se, Casado ha anat un pas més enllà, i en privat, ha assegurat que Berga és como el septimo circulo del infierno i la seva alcaldessa, Montse Venturós, “una sinverguenza adicta a todo tipo de legumbres y salazónes. Afirma que l’alcaldessa pot acabar como la Amy Winehouse esa, que tambien era una yonki y se murió. Como tiene que ser”.

Casado ha afegit que els Berguedans, són tots púrria, perquè no se senten Españols: _Yo no soy historiador, però sé que España és buena y Catalunya mala. Sé que Rajoy és un heroe y Puigdemont, un okupa y un villano. Se que la Policia y la Guàrdia Civil solo pegan a los malos. Y se que la ciudad de Berga és una mierda como un piano. ¡Mira si sé cosas, mariposa!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *