Paquirrin actuarà a la festa major de Gironella

 

PAQUIRRIN
Kiko Rivera actuarà a la festa major de Gironella

Gironella tornarà a portar aquest any el bo i millor del panorama musical a la seva Festa Major. Es tornarà a comptar amb dues de les millors orquestres de Catalunya, La Principal de la Bisbal i l’Orquestra Montgrins, que tocaran diumenge 17 i dilluns 18 d’agost a la plaça de l’Estació. Però aquest any la novetat més important serà el prestigiós DJ i artista de talla universal Kiko Rivera, conegut popularment com Paquirrín, que arriba per a ser l’estrella de la festa major de Gironella.

L’Alcalde David Font ha explicat que “hem aconseguit un bon tracte amb l’agencia artística que representa Paquirrin. Si que ens costa una bona pasta, però ens han fet un descompte de 3×1, de manera que ja tenim artistes per als pròxims dos anys: Cañita Brava, i Leonardo Dantés.”

El DJ que ho està petant molt fort amb el seu primer single “Así soy yo”, on també s’ha estrenat com a cantant, s’ha vist envoltat per la polèmica aquests dies després de que el canal de pseudo televisió Tele 5 emetés un documental on es podia veure com el jove sortia a l’escenari davant de milers de persones, i desafinava més que Enrique Iglesias cantant ranxeres amb la boca plena de polvorons.

Des de Berguedà Online hem preguntat a l’artista si tenia previst millorar el tema de la afinació a Gironella: “Podría mentir y decir que sí, que aquello fue un caso aislado y bla, bla, bla… Pero yo soy un tio honrado. Mira si soy honrado, que una vez encontré un trabajo y lo devolví…”

Tot i ser conscient de les seves mancances, Rivera promet donar-ho tot a Gironella i assegura que intentarà que els habitants de la perla del Llobregat gaudeixin d’una gran vetllada: “porque tal vez no sea muy buen cantante, pero soy muy buena gente. Por eso me metí en esto de la música. Porqué en este mundillo siempre se actúa de noche y si actúo de noche, me levanto tarde. O sea que no madrugo. Y si no madrugo, pues Dios tiene más tiempo para ayudar a otros.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *