Pastis & Buenri seran els números 2 i 3 de la llista del PP a Olvan

CAPTURA-TORREMORELL
Captura de pantalla real, extreta del perfil de Facebook de la candidata Popular a Olvan.

Fa uns dies coneixíem a través de diversos mitjans, que la jove de 23 anys Marta Torremorell serà cap de llista del Partit Popular al municipi d’Olvan a les pròximes eleccions municipals.

Torremorell es presenta per primera vegada com a candidata a Olvan, tot i que ja va formar part de la candidatura del PP a Berga a les eleccions de 2011. Però fins al moment, no s’ha fet oficial qui formarà la resta de la llista electoral que encapçala aquesta jove d’Olvan. És per això que Berguedà Online, en el seu afany de servei públic, ha tirat de recursos i ha investigat a fons el cas. Per a ser més concrets, hem buscat a la candidata a Facebook i hem fet una ullada a les publicacions que qualsevol que hi entri hi pot veure. A partir d’aquí hem elaborat la primera teoria que ens ha passat pel cap sense cap tipus de prova que ho justifiqui. Vaja, com la majoria de periodistes de Tele 5.

Després de veure el perfil de la candidata a les xarxes socials, creiem fermament que els números dos i tres de la llista electoral podrien ser els coneguts DJ’S, Pastis & Buenri. Tampoc descartem la incorporació d’altres intel·lectes superiors a la llista, com per exemple Paquirrin, o Belen Esteban. El temps ho dirà…

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *