Peguera serà “Nou Mordor”

BARAD-DUR
Un jove orc porta el currículum a la nova torre de “Barad-dur”

Des de fa temps que se sap que amb el finançament d’un misteriós xeic àrab, es vol construir un complex residencial elitista a Peguera. La notícia va aixecar polseguera en el seu dia, i fins i tot va donar peu al naixement de la Plataforma “Salvem Peguera”, que s’oposava de manera rotunda al projecte, però des de ja fa temps que no se n’havia tornat a sentir parlar.

Un equip d’investigació de Berguedà Online format per un venedor de cupons de la ONCE, i el ximpanzé que redacta el 90% de les publicacions, ha descobert que el misteriós xeic àrab que hi havia darrere el finançament del projecte, és en realitat el senyor fosc de Mordor, Sauron. Des de ja fa dies es pot veure una enorme torre a Peguera, construïda amb peces de Lego, que reprodueix la famosa torre de Barad-dur” des d’on el senyor fosc controlava tot Mordor a la trilogia del Senyor dels Anells.

El president del Consell Comarcal del Berguedà, David Font, ha confessat a Berguedà Online que “efectivament es tracta de Sauron, que ja s’ha instal·lat a la nova torre. Ho hem portat en secret fins ara perquè la gent no se’ns tires al coll, però han d’entendre que ho hem fet pensant en el bé de la comarca. El senyor fosc convertirà Peguera en Nou Mordor, i reunirà un enorme exercit per a intentar conquistar de nou la terra mitjana. Hem arribat a un acord amb Sauron, segons el qual aquest temible exèrcit estarà format almenys en un 50% per orcs de la comarca. Això suposarà una reducció tremenda de la taxa d’atur, i tindrà un impacte econòmic molt positiu a casa nostra…”

El rei del Rock, Elvis Presley, que viu a Peguera des de l’any 1992, ja ha anunciat que ell mateix encapçalarà la resistència: “si aquest mamarratxo de l’ull sense parpella es pensa que convertirà això en nou Mordor sense que li plantem cara, és que no té ni idea d’on s’ha fotut. Li penso ensorrar la torre d’un cop de pelvis! Rock’n Roll!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *