Polèmica per les llums de nadal a Berga

La impulsora de la recollida de signatures en contra de les llums fàl·liques, s’ha fet posar un DIU “per si un cas”.

Unes fàl·liques llums de nadal han provocat una forta controvèrsia a la ciutat de Berga. Les llums, que s’han instal·lat al centre històric de la ciutat, pretenen representar una espelma amb motius nadalencs, però molts dels veïns s’han queixat amargament, argumentant que semblen titoles luminescents.

La semblança amb l’òrgan reproductor masculí, salta a la vista per a qualsevol que n’hagi vist un. És per aquest motiu que un parell de beates de la zona han engegat una recollida de signatures per a sol·licitar al consistori que retiri el que consideren “una ofensa a la vista, una obscenitat i una marranada”. Segons ha pogut saber aquest mitjà, la recollida de signatures no està avançant tan bé com es podria esperar, ja que són molts els veïns que, en secret, prefereixen aquestes divertides llums de nadal, que unes de clàssiques.

La impulsora de la recollida de signatures, Roser Pebràs, s’ha queixat de la falta de civisme dels seus veïns: _Hem repartit papers per a signar als bars i establiments comercials de la zona. Avui hem recollit dotze folis signats i només hi ha dues signatures reals. La resta hi han dibuixat titoles. Ara si em disculpen, me’n vaig a casa a plorar i a resar per les seves animes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *