Puig-reig escarnirà les persones incíviques

MERDA
Les actituds incíviques condueixen a desastres com aquest.

L’Ajuntament de Puig-reig posarà en marxa aquest diumenge 6 de març la nova campanya “No siguis guarro, cabró, que els serveis de neteja els paguem entre tots”, amb l’objectiu de conscienciar la ciutadania de la necessitat de tenir conductes cíviques i respectuoses amb l’entorn i el nucli urbà. O dit d’una altra manera i en paraules del mateix alcalde: “amb l’objectiu d’intentar que no siguin tan marrans carai! Que està tot sempre fet una merda!”

El projecte neix amb la voluntat de contrarestar les conductes incíviques que han proliferat a Puig-reig en els últims temps. L’alcalde assegura que s’ha arribat a una situació insostenible: “L’altre dia vaig trobar una senyora que no recollia la caca del seu gos. Li vaig cridar l’atenció, em va mirar amb mala cara, es va baixar les calces i es va cagar ella. No són maneres…”

En l’acte de diumenge es farà escarni públic de persones que han tingut actituds incíviques, amb l’objectiu de fer-los passar una mala estona perquè no hi tornin: “Projectarem alguns vídeos de persones que hem enxampat in fraganti amb conductes incíviques. Després els tirarem ous i els insultarem fins que estiguin vermells com a tomàquets i no els quedin ganes de tornar-hi…”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *